RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 634

19 листопада 2018 року

Дар’я Лиханська пройшла навчальне стажування в Стамбульському комерційному університеті

Дар’я Лиханська  пройшла навчальне стажування в Стамбульському комерційному університеті

Студентка освітньої програми «Міжнародний бізнес» Дар’я Лиханська пройшла навчальне стажування в Стамбульському комерційному університеті (Туреччина) за програмою Erasmus+ за напрямом «Міжнародний бізнес».

>Метою поїздки було отримання досвіду навчання за кордоном та підвищення мовного рівня англійської та турецької мов. В Комерційному університеті Дар’я вивчала бізнес-середовище Туреччини, вступ до туризму, вступ до логістики, вступ до міжнародної торгівлі, менеджмент експорту та імпорту.

Під час проходження «Erasmus ICU» організовувала дозвілля іноземних студентів, проводилися екскурсійні поїздки Туреччиною та багато інших культурних програм, надавалися різноманітні знижки.

«Я набула цінного досвіду навчання за кордоном, вивчила освітню культуру Туреччини та отримала нові знання у сфері міжнародного бізнесу. В університеті я познайомилася зі студентами з Туреччини, Пакистану, Марокко, Франції, Бразилії, Еквадору, Німеччини, Нідерландів, Польщі, Македонії. В майбутньому я б хотіла взяти участь в подібних освітніх програмах», – розповіла Дар’я Лиханська.