RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 392

16 листопада 2018 року

Інформаційний день «Програма ЄС „Горизонт 2020“»: правила та можливості для участі»

Інформаційний день «Програма ЄС „Горизонт 2020“»: правила та можливості для участі»

У Каразінському університеті відбувся інформаційний день «Програма ЄС „Горизонт 2020“»: правила та можливості для участі», присвячений обговоренню перспективних напрямків найбільшої Рамкової програми Європейського Союзу з фінансування науки та інновацій «Горизонт 2020», доступної для українських вчених, науково-дослідних установ та організацій.

У межах відкриття інформаційного дня з вітальним словом до присутніх звернулися проректор, професор Віктор Катрич та перший заступник директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації, начальник проектно-аналітичного управління Надія Кривицька.

З презентацією проекту підтримки участі України в «Горизонт 2020» «RI-LINKS2UA» учасників ознайомила національнмй координатор програми «Горизонт 2020» Стелла Шаповал. Вона зазначила, що станом на листопад 2018 року передбачено фінансування у розмірі 20,84 мільйонів євро для 114 проектів, з яких 16 проектів координуються Україною. Каразінський університет має два зареєстрованих проекти згідно з цією програмою — MSCA («Дії Марії Склодовської-Кюрі»), EURATOM.

Від Каразінського університету виступив професор кафедри теоретичної фізики імені академіка І. М. Лівшиця Валерій Шкловський з презентацією проекту “MagIC.


Фотозвіт з заходу: