6 травня 2025 року
6 травня 2025 року за запрошенням кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій в рамках дисципліни «Управління якістю послуг в готелях і ресторанах» для студентів групи УГР-51 відбудеться гостьова онлайн-лекція «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції - системи HACCP».
Запрошений лектор: доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій Кузьмін Олег Володимирович
Початок заходу: о 18:40
Місце проведення: на платформі Zoom. Ідентифікатор конференції: 923 828 2899. Код доступу: 471089
Запрошуються всі, хто цікавиться сучасними трендами розвитку готельно-ресторанної індустрії та туризму!