RSS FeedАнонси

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 23

6 травня 2025 року

Лекція запрошеного лектора Олега Кузьміна щодо харчової продукції

6 травня 2025 року за запрошенням кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій в рамках дисципліни «Управління якістю послуг в готелях і ресторанах» для студентів групи УГР-51 відбудеться гостьова онлайн-лекція «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції - системи HACCP».

Запрошений лектор: доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій Кузьмін Олег Володимирович

Початок заходу: о 18:40

Місце проведення: на платформі ZoomІдентифікатор конференції: 923 828 2899. Код доступу: 471089

Запрошуються всі, хто цікавиться сучасними трендами розвитку готельно-ресторанної індустрії та туризму!