RSS FeedНовини

Марина Шуба – учасниця «Global Crisis Watch Ukraine Special Edition»

20 лютого 2024 року

Марина Шуба – учасниця «Global Crisis Watch Ukraine Special Edition»

16 лютого доцент кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова Шуба Марина Володимирівна взяла участь в онлайн-заході «Global Crisis Watch Ukraine Special Edition».

Розпочато курс лекцій за модулем Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

20 лютого 2024 року

Розпочато курс лекцій за модулем Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

8 лютого 2024 року розпочато курс лекцій «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація» за проєктом Erasmus+ Jean Monnet Module “Business Models for Sustainability: Challenges and Digital Transformations”) (101085651 – BeSustainAble).

Представники факультету – учасники публічної дискусії «Кредитування для відновлення»

15 лютого 2024 року

Представники факультету – учасники публічної дискусії «Кредитування для відновлення»

13 лютого доценти кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова, Григорова-Беренда Лариса Іванівна та Шуба Марина Володимирівна взяли участь в публічній онлайн-дискусії «Кредитування для відновлення».

Зустріч зі стейкхолдерами ОП «Міжнародна логістика і митна справа»

5 лютого 2024 року

Зустріч зі стейкхолдерами ОП «Міжнародна логістика і митна справа»

4 січня відбулась зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Міжнародна логістика і митна справа», під час якої обговорювались стратегічні напрями її покращення.

Анатолій Парфіненко – учасник семінару з безбар’єрного доступу до культури і туризму в повоєнному відновленні

5 лютого 2024 року

Анатолій Парфіненко – учасник семінару з безбар’єрного доступу до культури і туризму в повоєнному відновленні

Завідувач кафедри туристичного бізнесу та країнознавства, доцент Анатолій Парфіненко взяв участь у семінарі «Безбар’єрний доступ до культури і туризму як запорука повоєнного відновлення громад».

Представники факультету – учасники панельної дискусії щодо розвитку середнього бізнесу в Україні

30 січня 2024 року

Представники факультету – учасники панельної дискусії щодо розвитку середнього бізнесу в Україні

30 січня Лариса Григорова-Беренда та Марина Шуба, доценти кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова, взяли участь у панельній дискусії «Середній бізнес в Україні: Terra incognita чи “схований” Mittelstand».

Презентація щодо виконання Україною умов програми МВФ та мікрофіну ЄС

29 січня 2024 року

Презентація щодо виконання Україною умов програми МВФ та мікрофіну ЄС

29 січня Лариса Григорова-Беренда, доцент кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова взяла участь в онлайн-презентації «Як Україна виконує умови програми МВФ та макрофіну ЄС? Моніторинг за січень 2024».

Партнерство з Амстердамським вільним університетом

25 січня 2024 року

Партнерство з Амстердамським вільним університетом

В рамках програми Erasmus + КА171 Академічна мобільність протягом 8–12  січня проректор з науково-педагогічної роботи Борис Самородов і доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Олена Миколенко відвідали Амстердамський вільний університет (ВУ).

Зустріч зі стейкхолдерами за ОП «Міжнародні економічні відносини»

25 січня 2024 року

Зустріч зі стейкхолдерами за ОП «Міжнародні економічні відносини»

22 січня відбулися зустрічі зі стейкхолдерами, присвячені обговоренню проєкту освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

Засідання кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами

23 січня 2024 року

Засідання кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами

22 січня 2024 року відбулося засідання кафедри МЕК та ГРС за участю представників галузі, академічної спільноти, випускників. Одним з найважливіших питань порядку денного було обговорення проєктів освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, «Міжнародна електронна комерція» бакалаврського рівня та нова «Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі» бакалаврського рівня.