RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 184

20 лютого 2024 року

Розпочато курс лекцій за модулем Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

Розпочато курс лекцій за модулем Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

8 лютого 2024 року розпочато курс лекцій «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація» за проєктом Erasmus+ Jean Monnet Module “Business Models for Sustainability: Challenges and Digital Transformations”) (101085651 – BeSustainAble).

Навчальна траєкторія курсу вибудувана навколо п’яти бізнес-моделей: циркулярної економіки, економіки спільного споживання, ощадливого виробництва, соціального підприємництва, big data та машинного навчання, які допомагають організаціям переорієнтуватись на стале підприємництво та можуть бути адаптовані для використання ринкових можливостей відповідно до екологічних та соціальних глобальних цілей.

Маємо рекордну кількість учасників зі всієї України – майже 500 осіб. Нашими слухачами є студенти, аспіранти та викладачі з 68 закладів вищої освіти.

В цифровому середовищі Каразінського університету Центром дистанційного навчання створено однойменний курс, де підписані учасники проєкту можуть отримати всі необхідні навчальні матеріали, тестові та кейсові завдання, нефінансову звітність зі сталого розвитку провідних компаній, запис відеолекцій тощо.

Першу лекцію, присвячену історичним аспектам розвитку інтернаціонального партнерства в Європейському Союзі та питанням становлення сталого розвитку у Європі, провів завідувач кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки, професор Дмитро Миколенко. Слухачі брали участь у дискусійних питаннях за означеною тематикою. В Zoom працювало понад 180 осіб.

Щиро вдячні нашим учасникам та лекторам, залученим до реалізації проєкту.

Більше інформації про проєкт Ви зможете знайти на сторінці.