RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1778

19 листопада 2013 року

Конкурс краси «Дикі Ангели»–2013

Конкурс краси «Дикі Ангели»–2013

Що може бути краще жіночої краси у поєднанні з тонким розумом і чарівністю? Правильно, нічого!

Саме такий подарунок зробила Профспілкова організація студентів, аспірантів і докторантів і депутатська група «Молоді регіони» Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна та всім студентам Харкова 15 листопада.

У клубі «Місто» 9 найкрасивіших дівчат університету упродовж вечора радували око гостей. Вони з'являлися на сцені в ролі загадкових стюардес, образ яких вдалося втілити завдяки генеральному партнеру International Airport Kharkiv і журналу Kharkiv Live; стильних дівчат-інтелектуалок, неперевершений стиль яких створював бутік Emporio Armani. І , звичайно ж , у кінці вечора дівчата втілилися в Диких ангелів.

Найкраще з усіма ролями впоралася студентка юридичного факультету Дар'я Арендарь і завоювала титул «Дикий ангел»–2013, отримавши сучасний і стильний подарунок — Ipad Air.

Першою віце-міс стала не менш харизматична Марія Мостенец — студентка факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, яка підкорила журі своєю красою і завоювала тур до Європи від туристичної компанії «С-Тревел» і спеціальний приз від журналу Kharkiv Live.

Друга віце-міс Дар'я Чапек — студентка економічного факультету — була настільки граціозна і спокуслива, що також виграла інтернет-голосування на сайті інформаційного партнера 057.ua.

Красу, розум, харизматичність учасниць оцінювало висококваліфіковане журі: голова Профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Сергій Махновський, представники депутатської фракції «Молоді Регіони» Габріел Михайлов, Андрій Бондаренко та інші представники партнерів конкурсу.

Без подарунків і сюрпризів не залишилися і гості нашого вечора, щасливчики заходу отримали стильні подарунки від мультибрендового магазину одягу Depstor — постійного спонсора конкурсу «Дикі Ангели», а також справжнім сюрпризом стали виступи чемпіона Європи з Pole Dance Дмитра Федотова та учасниці проекту Х-фактор Анастасія Прудіус.

Свято вдалося. Дівчата плачуть від щастя, чоловіки сміються, студенти танцюють... Студентські роки — найкращі роки нашого життя!


Фотозвіт з заходу: