RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1056

2 червня 2016 року

Відбулося Перше засідання Наукової ради з туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

Відбулося Перше засідання Наукової ради з туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

30 травня 2016 року відбулося перше (установче) засідання Наукової ради з туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

До складу Наукової ради увійшли 34 представники, зокрема, відомі вчені з проблем туризмознавства з науково-дослідних установ та вищих навчальних закладів практично з усіх регіонів України: зав. кафедри туризму та рекреації КНТЕУ, проф. Т. І. Ткаченко; зав. кафедри країнознавства та туризму географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, проф. О. О. Любіцева; зав. кафедри туристичного бізнесу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна доц. А. Ю. Парфіненко.

За результатами роботи сформульовані основні напрямки діяльності Наукової ради, запропоновано організаційну структуру цієї інституції, сформовані секції за предметними областями галузей наук для вирішення найбільш актуальних і пріоритетних проблем сталого розвитку туризму і курортів в Україні, затверджений план роботи Наукової ради на поточний 2016 рік та обговорені поточні питання діяльності.

Найбільш гарячі дискусії визвав запропонований для затвердження проект програмного стратегічного документа – «Стратегія розвитку туризму і курортів на 2016–2020 роки». Прийнято рішення взяти за основу розроблений документ, у тижневий термін надати пропозиції щодо змін і доповнень, створити робочі групи для узагальнення пропозицій та доопрацювання документа, прискорення розроблення національного стандарту щодо термінів та визначень у сфері туризму, розроблення глосарію, внесення змін і доповнень до Закону України «Про курорти».

Склад Наукової ради з туризму та курортів →
Стратегія розвитку туризму і курортів на 2016–2020 рр. →


Фотозвіт з заходу: