RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 176

13 листопада 2023 року

Спільний з німецькими партнерами семінар “Humane entrepreneurship”

Спільний з німецькими партнерами семінар “Humane entrepreneurship”

На факультеті МЕВ та ТБ вже третій тиждень проходить спільний з німецькими партнерами семінар для українських та німецьких студентів – англійською мовою та у гібридному форматі. Семінар про гуманістичне підприємництво, лідерство, управління персоналом, розробку бізнес-кейсів та міжкультурні комунікації.

Лекторами курсу є Евальд Міттельштадт, професор Південновестфальського університету прикладних наук, Клаудіа Віпке, професор Педагогічного університету Карлсруе, та Олена Миколенко, доцент Каразінського університету.

Українські та німецькі студенти працюють в міжкультурних командах над створенням бізнес-кейсів, проводять дослідження розроблюють дизайн кейсу. В листопаді планується 2 заняття – 22 та 29 листопада об 11:30.  22 листопада запрошеним лектором буде професор з Південної Кореї.

Учасники по завершенню отримають сертифікат.

Такий семінар – це одна з форм плідної та тривалої співпраці Каразінського університету з партнерами. Тільки за останні декілька років було реалізовано низку заходів – Міжнародну літню школу-хакатон, 2 етапи міжнародного проєкту JOUKRAINE зі стипендіальною підтримкою студентів та академічною мобільністю викладачів, договори про академічну мобільність здобувачів Каразінського університету у обидва університету.