RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1177

6 лютого 2013 року

Відкриття Українсько-Індійського академічного центру

Відкриття Українсько-Індійського академічного центру

7 лютого 2013 року студенти факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу взяли участь в урочистій церемонії відкриття Українсько-Індійського академічного центру, на якій був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Р. К. Чандер.

До основних завдань центру належить проведення різноманітних заходів з індійської тематики для поширення знань про Індію серед широкої громадськості, сприяння програмам студентського обміну (зокрема ITEC і ICCR), допомога індійським студентам, що навчаються у Харкові та сприяння організації їхнього дозвілля.

Метою Центру є встановлення і розвиток плідних зв'язків університету з Індією у культурній, науковій та освітній сферах; реалізація двосторонніх проектів у галузі академічних обмінів, спільних навчальних програм, грантів та наукових досліджень.

«Важливо, що Українсько-Індійський академічний центр було відкрито в рік, коли дві країни відзначають 20-річчя встановлення дипломатичних відносин. Я переконаний, що центр, який ми сьогодні відкриваємо, допоможе розвивати наше співробітництво. Однією із складових успішної діяльності центру є включеність молоді у процес розвитку індійської культури», — зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Р. К. Чандер.

«Від усього колективу Каразінського університету вітаю присутніх із сьогоднішнім святом, яке об'єднує Індію та Україну. Ми маємо традиції, досвід та доробки, які намагаємося підлаштовувати під вимоги сучасних тенденцій. Я переконаний, що з першого ж дня існування центр стане осередком нових ідей та відкриє нову сторінку історії українських та індійських взаємовідносин», — відзначив проректор, професор Ю. В. Холін.


Фотозвіт з заходу:

Дивись також:
Валентина Денщикова стала призером змагань Кубку України з легкої атлетики серед юніорів

26 червня 2012 року

Валентина Денщикова стала призером змагань Кубку України з легкої атлетики серед юніорів

Студентка факультету стала лауреатом змагань зі стрибків у довжину

Майстер-клас «Планування міжнародної кар’єри у сфері туризму та подорожей»

23 жовтня 2012 року

Майстер-клас «Планування міжнародної кар’єри у сфері туризму та подорожей»

За запрошенням кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу до Каразінського університету завітав професор маркетингу Швейцарської школи бізнесу та готельного менеджменту Магді Аталла.