RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1496

23 жовтня 2012 року

Майстер-клас «Планування міжнародної кар’єри у сфері туризму та подорожей»

Майстер-клас «Планування міжнародної кар’єри у сфері туризму та подорожей»

За запрошенням кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу до Каразінського університету завітав професор маркетингу Швейцарської школи бізнесу та готельного менеджменту Магді Аталла.

Він провів майстер-клас «Планування міжнародної кар’єри у сфері туризму та подорожей», на якому розповів про особливості розвитку індустрії туризму та готельного бізнесу. Магді Аталла зауважив, що темпи розвитку туристичного бізнесу вказують на необхідність залучення нових спеціалістів, які змогли б підтримати ріст індустрії. Також доповідач, як практикуючий консультант у сфері маркетингу, стратегій та підбору персоналу, надав студентам рекомендації щодо практичної діяльності у цій галузі.

Довідково. Магді Аталла — регіональний консультант і лектор з маркетингу в Benedict Education Group (Цюріх, Швейцарія); регіональний директор з маркетингу швейцарської Школи готельного менеджменту Business and Hospitality Management School (BHMS); ступінь DBA. На рахунку пана Аталла безліч успішно реалізованих консалтингових проектів, де основна діяльність пов'язана з розробкою програми, аналізом конкурентів, підготовкою до відкриття та відкриття великих міжнародних шкіл, коледжів, університетів з управління готелями в Швейцарії, Англії, Єгипті та Росії.