RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 621

3 травня 2018 року

Всеукраїнська науково-практична конференція: «Сучасні перетворення міжнародного бізнесу»

Всеукраїнська науково-практична конференція: «Сучасні перетворення міжнародного бізнесу»

27 квітня 2018 року на факультеті МЕВ та ТБ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні перетворення міжнародного бізнесу».

Модератором заходу виступив професор кафедри міжнародного бізнесу та економічної теорії Сергій Архієреєв.

«Сутність конференції полягає у висвітленні комплексу проблем сучасного розвитку економіки. Сьогодні тут зібралися багато представників наукової спільноти для обміну думками. Це дозволить погодити результати для навчальних програм, що увійдуть до нового магістерського курсу „Міжнародний бізнес“», — зазначив на початку заходу Сергій Архієреєв.

З доповіддю «Методологічні проблеми міжнародних порівняльних досліджень» виступив професор кафедри міжнародного бізнесу та економічної теорії Ігор Тимошенков, який висвітлив основні макроекономічні показники України, порівняв міжнародні рейтинги університетів, розповів про проблеми створення позитивного іміджу країни на міжнародній арені.

Професор кафедри міжнародних економічних відносин Ігор Матюшенков розповів про вплив Індустрії 4.0 на бізнес. Четверта промислова революція (Industry 4.0) — поняття, що означає розвиток і злиття автоматизованого виробництва, обміну даних і виробничих технологій в єдину саморегульовану систему з якнайменшим або взагалі відсутнім втручанням людини у виробничий процес. Вона має дуже великий вплив на сучасний бізнес, адже автоматизація процесів значно спрощує виробництво.

Наприкінці заходу всі охочі поставили запитання доповідачам. За результатами конференції видано збірник тез.