RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 546

28 листопада 2013 року

Студентка МЕВ та ТБ відвідала Польщу за навчальною програмою

Студентка МЕВ та ТБ відвідала Польщу за навчальною програмою

Студентка 4 курсу групи УО-41 Карина Голобородько протягом 4–15 листопада у рамках програми «Навчальні поїздки до Польщі» перебувала у м. Люблін.

Поїздка здійснювалася метою ознайомлення з усіма сферами життя Польщі після повалення комуністичного режиму та вступу до Євросоюзу. Організатором молодіжної програми є Фундація «Борусія», приймаючою стороною виступила Фундація «КреАдукація».

Допуск до участі у програмі проходив на конкурсній основі. У відборі брали участь студенти України, Росії, Білорусі та Молдови.

Під час програми студенти ознайомились з діяльністю громадських організацій, органів місцевого самоврядування Любліна та місцевих засобів масової інформації, системою освіти Польщі на прикладі Католицького університету м. Люблін і Вищої школи бізнесу та підприємництва.

У рамках програми студенти взяли участь у семінарах щодо становлення демократії у Польщі, адміністративного поділу країни, змін у Польщі після вступу до Євросоюзу, а також стали учасниками культурних заходів, дізналися більше про історію країни, ознайомилися з історичними пам’ятками.

Карина Голобородько відзначає: «Програма була вельми різноманітною, насиченою, інформативною і гарно організованою, поїздка залишила позитивні враження. Я зацікавлена у повторному відвіданні Польщі як турист чи стажер».