RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1321

11 листопада 2013 року

День відкритих дверей

День відкритих дверей

10 листопада 2013 року пройшов загальноуніверситетський День відкритих дверей, в рамках якого демонструвалися відеофільми про університет, презентувалися факультети, після чого відбулася загальна зустріч з абітурієнтами.

Біля інформаційного стенду факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу зібралося найбільше зацікавлених абітурієнтів, на питання яких відповідали представники факультету.

З вітальним словом до абітурієнтів від імені багатотисячної спільноти університету звернувся проректор, професор Ю.В. Холін: «Сьогодні ви стоїте перед дуже відповідальним вибором, адже успіх у житті визначається не лише тим, які знання має людина, а й тим, де вона навчалася і хто був її вчителями». Проректор акцентував на перевагах класичної освіти, провідній ролі університету в науці й освіті України, а також — на напрямках підготовки та спеціальностях, що відповідають вимогам сучасності.

Відповідальний секретар Приймальної комісії О.О. Анощенко розповіла абітурієнтам та їхнім батькам про правила прийому до університету у 2014 році.

Після цього відбулася зустріч керівництва та представників факультету МЕВ та ТБ зі вступниками та їхніми батьками, у ході якої абітурієнти отримали всю необхідну інформацію щодо вступу та навчання на факультеті. Зі вступниками спілкувались декан, заступники декана, завідувачі кафедр, представники професорсько-викладацького складу та органів студентського самоврядування.


Фотозвіт з заходу: