RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1092

9 листопада 2017 року

Методичний семінар «Перевірка дипломних робіт на наявність запозичень: рекомендації керівникам»

Методичний семінар «Перевірка дипломних робіт на наявність запозичень: рекомендації керівникам»

8 листопада 2017 року з ініціативи методичної комісії факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбувся методичний семінар «Перевірка дипломних робіт на наявність запозичень: рекомендації керівникам» за участю науково-педагогічних працівників факультетів міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу й економічного.

З доповіддю виступив директор Навчального центру менеджменту якості та моніторингу освітнього процесу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кандидат хімічних наук, доцент Сергій Віталійович Єльцов.

На заході обговорювались особливості системи запобігання та виявлення академічного плагіату у наукових та навчальних працях здобувачів вищої освіти.

Зокрема учасниками семінару запропоновано ініціювати внесення змін до Додатку 1 «Види і норми часу навчальної, методичної, наукової та організаційної роботи науково-педагогічних працівників» Положення про планування роботи, звітування й оцінювання науково-педагогічних працівників Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна щодо нормування діяльності відповідальних за перевірку текстів дипломних робіт студентів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна з використанням антиплагіатної інтернет – системи Strikeplagiarism.com на наявність запозичень із текстів, присутніх в базах університету, базах інших вищих навчальних закладів та в Інтернеті Системних Операторів.


Фотозвіт з заходу: