RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1056

6 листопада 2017 року

Екскурсія аеропортом та зустріч з представником митниці

Екскурсія аеропортом та зустріч з представником митниці

Понад 5 років факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу співпрацює з Харківською митницею державної фіскальної служби України в питаннях підготовки фахівців при вивченні дисципліни «Митне регулювання».

18 жовтня 2017 року відбулася екскурсія студентів факультету на митний пост «Харків-Аеропорт». Заступник начальника митного посту, радник митної служби 2 рангу Віктор Вікторович Угольников розповів про цілі, завдання, структуру та роботу митного посту «Харків-Аеропорт». Старший зміни, радник митної служби 3 рангу Сергій Іванович Кисельов розповів про форми та види контролю, які застосовуються щодо пасажирів і багажу в аеропорту Харкова. Головний державний інспектор, радник митної служби 3 рангу Олександр Володимирович Співаков ознайомив студентів з технічними засобами контролю, які застосовуються при митному оформленні пасажирів аеропорту.

23 жовтня 2017 року в гості до студентів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» завітав заступник начальника Управління протидії митних правопорушень Харківської митниці фіскальної служби України, радник митної служби 1 рангу Сергій Михайлович Гриценко. Він розповів студентам про цілі і завдання управління та результати роботи в останній час. Конкретні приклади використання засобів контролю та виявлення правопорушень були представлені на слайдах презентації з використанням мультимедійних засобів.

Наприкінці екскурсії в аеропорту і зустрічі з заступником начальника Управління протидії митних правопорушень студенти отримали вичерпні відповіді на численні питання.


Фотозвіт з заходу: