RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 946

21 жовтня 2013 року

Екскурсія до Харківського аеропорту

Екскурсія до Харківського аеропорту

15 жовтня 2013 року студенти 4 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу (кафедра міжнародних економічних відносин) побували на екскурсії у Харківському аеропорті.

Така подія стала вже традицією. Щороку працівники Харківської обласної митниці проводять для студентів екскурсію, де майбутні економісти-міжнародники можуть ознайомитися з нюансами майбутньої професії.

О 8.30 студенти груп УО–41, УО–42 і УО–43 зібралися біля Міжнародного терміналу. Незважаючи на по-осінньому холодну погоду, далеку дорогу і ранню годину, жоден студент не запізнився.

Знайомив студентів з роботою аеропорту Олександр ІвановичКозьменко, начальник зміни Харківського аеропорту, радник митної служби 3-го рангу.

Студенти пройшли увесь шлях, який долає людина перед вильотом: від вестибюлю і стійок, де починається реєстрація, до зали очікування.

Окрім цього, Олександр Іванович розповів молоді про особливості роботи паспортного і митного контролю. Також студенти мали змогу поспостерігати за рухом валіз у багажному відділі і роботою працівників в операторській кімнаті.

Найбільше студентів зацікавила демонстрація різноманітних приладів: прибору, що перевіряє, чи справжні грошові купюри і документи, металошукача, дозиметра та інших.