RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 923

17 жовтня 2013 року

Відкриття 64-ї Спартакіади університету

Відкриття 64-ї Спартакіади університету

10 жовтня 2013 року на базі навчально-спортивного комплексу «Каразінський» пройшло урочисте відкриття 64-ї Студентської спартакіади університету, в якому взяли участь понад 400 студентів.

Під час спортивного свята відбулося нагородження переможців комплексного заліку 63-ї спартакіади — команд економічного (1 група) та біологічного (2 група) факультетів. Також було вручено нагороди срібним призерам — командам фізико-енергетичного факультету і факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, бронзовим призерам — командам механіко-математичного та екологічного факультетів.

Учасників спортивного свята показовими виступами привітали кандидати у майстри спорту України з художньої гімнастики Вікторія Лук'янчикова (економічний факультет), Анастасія Гавриленко (факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу) і Марія Бурова (біологічний факультет), суперфіналіст Всеукраїнського шоу «Україна має талант» Анатолій Лутицький (фізико-енергетичний факультет) та спортивна секція з черлідингу, тренером якої є старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Н.В. Авдасьова.

Оголосив про відкриття 64-ї Студентської спартакіади університету голова Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантівС.С. Махновський.