RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1148

15 жовтня 2013 року

Конференція Студентської навчальної ради

Конференція Студентської навчальної ради

У Каразінському університеті відбулася звітно-виборча конференція Студентської навчальної ради за участю адміністрації університету — проректорів Ю. Холіна й А. Удода, а також керівників органів студентського самоврядування — Б. Уляка (Академічний сенат), С. Махновського (Первинна профспілкова організація студентів, аспірантів і докторантів), С. Тарасової (Студентське наукове товариство).

На засіданні було заслухано звіт Студентської навчальної ради університету за минулий рік, представлений головою виконавчого комітету у 2012/2013 навчальному році Ярославом Вишняковим.

У рамках конференції було затверджено новий склад виконавчого комітету (по одному представникові від кожного факультету), а також — делегатів до Академічного сенату, Вченої ради університету та Конференції трудового колективу.

Під час заходу було заслухано план роботи Студентської навчальної ради університету на 2013/2014 навчальний рік. Зокрема, у поточному навчальному році планується проведення роботи, націленої на розвиток та модернізацію вже існуючих напрямків діяльності, модернізація студентського моніторингу якості освіти, створення консультаційної комісії щодо працевлаштування студентів та випускників і Школи самоуправління Студентської навчальної ради, а також покращення роботи проекту студентського відео-блогу «Un.K», у тому числі організація тренінгів та семінарів, покращення матеріально-технічної бази.

По завершенню конференції відбулося перше засідання новообраного виконавчого комітету, у ході якого було проведено вибори керівництва організації.

Новим головою виконкому Студентської навчальної ради університету було обрано студентського декана філологічного факультету Владиславу Полторацьку, заступником — студентського декана соціологічного факультету Ольгу Болотських, секретарем — студентського декана економічного факультету Марію Свіденську.