RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2003

27 вересня 2013 року

Університет відзначає Міжнародний день туризму

Університет відзначає Міжнародний день туризму

Щороку 27 вересня у світі відзначається Міжнародний день туризму.

Метою свята, заснованного Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй, є зміцнення дружніх стосунків між державами, популяризація туризму як рушію регіональної та світової економіки.

Цьогоріч на засіданні групи експертів на Мальдівських островах обговорюватиметься внесок туризму у міжнародні заходи щодо збереження водних ресурсів. Під час засідання науковці, чиновники та бізнесмени розглянуть питання захисту та збереження даного виду ресурсів.

Країни, що ратифікували положення Генеральної Асамблеї ООН про Міжнародний день туризму, зокрема Україна, відзначатимуть свято проведенням різноманітних фестивалів та цікавих заходів.

З нагоди Міжнародного дня туризму у Каразінському університеті за ініціативи кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбудеться Міжнародний науково-практичний круглий стіл «Туристична політика зарубіжних країн та місце і роль України на міжнародному ринку туристичних послуг». У межах заходу заплановано презентацію колективної монографії «Особливості формування та реалізації туристичної політики держави: міжнародний, національний, регіональний досвід», а також обговорення стану, проблем та перспектив розвитку туризму в Харківській області.

Вітаємо каразінців зі святом і бажаємо щодня отримувати якомога більше нових, яскравих та цікавих вражень!