RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 445

25 травня 2017 року

Студентські спортивні досягнення квітня

Студентські спортивні досягнення квітня

У квітні пройшла низка спортивних змагань, у яких студенти МЕВ і ТБ показали високі результати.

Зокрема пройшли змагання зі стрільби з лука. Факультет МЕВ і ТБ представляли Тетяна Тиртова (УК-32) і Климентій Шарко (УК-12). За результатами змагання чоловіча та жіноча команди посіли 7 місце.

19 квітня проведено змагання з настільного тенісу за «Кубок профкому студентів ХНУ». Команда факультету у складі Юлії Ємельяненко (УМІ-12), Антона Москаленка (УТ-31) і Микити Бобришева (УП-21) здобула срібло. У фінальній зустрічі з рахунком 2:1 вони поступилися студентам економічного факультету.

23–28 квітня в м. Житомир проходили фінальні ігри Універсіади України з настільного тенісу. Студентка групи УМІ-12 Юлія Ємельяненко представляла наш університет на цих змаганнях разом зі студенткою економічного факультету Діаною Душиною.

У командних змаганнях Юлія здобула 4 місце. Крім цього, спортсменка перемогла на першості області з настільного тенісу.

26 квітня відбувся «Кубок профкому студентів ХНУ» з бадмінтону. Команда МЕВ і ТБ у складі Дмитра Майдана (УК-12) і Валерії Куцак (УМБ-21) посіла 8 місце.

Завершальними за програмою спартакіади стали змагання з тенісу. За результатами змагання Дар’я Битченко (УО-61) посіла 1 місце, разом з Юлією Коваль (УМІ-31) також здобула перемогу.

Усіх переможців та призерів 67-ої Спартакіади студентів Каразінського університету буде повідомлено вже незабаром.