RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1125

27 вересня 2013 року

Круглий стіл з питань туристичної політики: підведення підсумків та окреслення перспектив

Круглий стіл з питань туристичної політики: підведення підсумків та окреслення перспектив

У Каразінському університеті з нагоди Всесвітнього дня туризму відбувся Міжнародний науково-практичний круглий стіл «Туристична політика зарубіжних країн та місце і роль України на міжнародному ринку туристичних послуг».

До складу президії увійшли начальник Департаменту культури та туризму Харківської обласної державної адміністрації Д.П. Кузнєцов, генеральний директор туристичної кампанії «Інтурист-Харків» О.М. Пархоменко, декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, професор В.І. Сідоров, завідувач кафедри туристичного бізнесу, доцент А.Ю. Парфіненко.

«Ми раді привітати наших першокурсників із їхнім першим професійним святом. Всесвітній день туризму має міжнародний статус і факультет розділяє його цінності та філософію, розуміє користь та переваги туризму», — відзначив А.Ю. Парфіненко.

Зокрема, участь у заході взяли представники Бєлгородського державного національного дослідного університету — декан факультету бізнесу та сервісу, доцент О.К. Слінкова, заступник декана, доцент Т.Б. Клімова, завідувач кафедри туризму та соціально-культурного сервісу, доцент О.В. Думачева, а також директор Центру міжнародного співробітництва університету, доцент О.О. Шаповалова, викладачі, аспіранти, студенти та випускники.

«Туризм — це особлива сфера діяльності, що допомагає реалізувати потенціал регіону. Бєлгородський та Каразінський університети культурно, історично та географічно пов'язані, тому плідно співпрацюють. Сподіваюся, що сьогоднішній круглий стіл допоможе знайти нові точки дотику для подальшої співпраці», — зазначила О.К. Слінкова.

У рамках круглого столу відбулася презентація колективної монографії кафедри туристичного бізнесу «Особливості формування та реалізації туристичної політики держави: міжнародний, національний, регіональний досвід».


Фотозвіт з заходу: