RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1701

19 серпня 2013 року

Студент 4 курсу Максим Лепьохін — учасник міжнародної програми

Студент 4 курсу Максим Лепьохін — учасник міжнародної програми

Студент 4 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету Максим Лепьохін увійшов до числа 33 інтернів з усього світу, які взяли участь у міжнародній програмі Caux Interns Leadership Program, що проходила у м. Ко (Швейцарія).

Caux Interns Leadership Program створено для розуміння концепції свободи у світі, для розвитку розуміння характеру змін, а також умов, які створюють зміни. Упродовж місяця учасники в рамках міжкультурного діалогу ділилися важливим досвідом та навчалися. На тренінгах порушувались питання лідерських якостей, цінності та моралі, роботи в команді та кооперації, національної турботи та глобальних проблем сьогодення. Також інтерни мали можливість брати участь у підготовці та проведенні міжнародних конференцій, участь у яких взяли сьомий генеральний секретар ООН Кофі Аннан, онук дослідника питань Південної Азії та Близького Сходу, професора Махатма Ганді — біограф, професор Раджмохан Ганді та інші.

В кінці місяця кожен із інтернів отримав іменні сертифікати в рамках закінчення їхньої інтерн-програми. Загалом у програмі взяли участь представники з Австралії, Бразилії, Великобританії, Єгипту, Італії, Канади, Китаю, Лівану, Мексики, Молдови, Польщі, Румунії, США, України, Японії та інших.

Довідково. Caux Interns Leadership Program — платформа для молодих лідерів віком від 18 до 30 років, яка створює можливість для навчання у галузі керівництва та отримання навичок міжкультурного спілкування.


Фотозвіт з заходу: