RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1357

19 серпня 2013 року

Студенти Каразінського університету відвідали Міжнародний молодіжний табір «Співдружність. Пам’ять поколінь»

Студенти Каразінського університету відвідали Міжнародний молодіжний табір «Співдружність. Пам’ять поколінь»

1–15 липня 2013 року студенти Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відвідали Міжнародний молодіжний табір «Співдружність. Пам’ять поколінь», що проходив у с. Жилина (Орловський район, Росія). Учасниками табору стали молоді люди з Білорусі, Естонії, Індії, Латвії, Росії, Сербії, України та Франції.

Протягом двотижневої роботи табору студенти взяли участь у дискусіях з провідними представниками наукового та культурного співтовариства Орловської області, Москви та Санкт-Петербурга, а також написали низку проектів з тематики роботи Молодіжного табору, що дозволило розвинути розуміння його основної проблематики, посилити увагу до проблем громадянського становлення особистості, та взяли участь в багатьох спортивних та культурно-просвітницьких заходах.

У вільний від написання проектів час, студенти проходили різноманітні психологічні тренінги, направленні на вміння спілкуватися та працювати у команді. Завдяки численним лекціям, семінарам, екскурсіям до міста та області учасники отримали змогу ознайомитися з культурно-історичною спадщиною Орла та Орловської області.

14 липня відбулося урочисте закриття табору, під час якого кожен учасник отримав пам’ятні сувеніри. День завершився зняттям прапору табору та прощальним концертом.

Довідково. Міжнародний молодіжний культурно-просвітницький табір «Співдружність. Пам’ять поколінь» спрямований на знайомство з російською культурно-історичною традицією, встановлення системи ефективних контактів і розвиток всебічних суспільних відносин молоді Росії, країн СНД і Європи, створення молодіжного середовища спілкування на основі розвитку традицій міжкультурного взаєморозуміння.