RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 758

13 жовтня 2016 року

Лекція «Туризм та його вплив на розвиток конкурентоспроможності»

Лекція «Туризм та його вплив на розвиток конкурентоспроможності»

У Каразінській школі бізнесу (Karazin Business School) відбулася лекція голландського експерта з маркетингу та туризму Віла Буссела «Туризм та його вплив на розвиток конкурентоспроможності».

Слухачами лекції стали і студенти факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, зокрема, першокурсники.
«Віл Буссел має величезний досвід з організації та управління туристичним бізнесом, яким він, як волонтер однієї з голландських організацій, був радий з нами поділитися, — зазначив один із організаторів зустрічі Володимир Косенко. — Він відвідав кілька туристичних об’єктів нашої області та дав їм експертну оцінку, розповів, як зробити Харківщину привабливої для іноземних туристів та залучити інвестиції».

Віл Буссел також розповів студентам про основи та особливості ведення туристичного бізнесу в сучасних умовах, окреслив основні пріоритетні напрямки та світові тенденції розвитку цієї сфери. Лектор акцентував на менеджменті туристичних напрямків, а також надав експертну оцінку туристичного потенціалу Харківської області.


Фотозвіт з заходу: