RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 572

19 травня 2016 року

Відкрита лекція директора Польської Туристичної Організації пана Влодзімєжа Щурека

Відкрита лекція директора Польської Туристичної Організації пана Влодзімєжа Щурека

13 травня 2016 року за ініціативи кафедри економічної теорії факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулася відкрита лекція директора Польської Туристичної Організації пана Влодзімєжа Щурека.

Зустріч була присвячена темі туризму як важливого напрямку міжнародного бізнесу на прикладі моделі польського туризму.

Довідково. Польська Туристична Організація – це професійна державна організація, відповідальна за просування на зарубіжному ринку Польщі як туристичного напряму.

Основні завдання організації: планування, розвиток, координування і реалізація таких видів діяльності, як іміджеві кампанії і реклама, підбір операторів і агентів, співпраця з місцевими туристичними організаціями, підтримка зв'язків із засобами масової інформації, участь в міжнародних і регіональних виставках та ярмарках по туризму, організація конференцій і семінарів.

Польська туристична Організація має свої представництва у 14 країнах світу. Представництво ПОТ в Україні працюєз грудня 2007 року.

Основне завдання Представництва: всестороннє просування Польщі на українському туристичному ринку, підготовка та надання індивідуальним туристам, туристичним фірмам і засобам масової інформації різноманітних матеріалів про країну, участь у туристичних ярмарках і виставках тощо.

Директором Представництва є пан Влодзімєж Щурек.

Польська Організація Туристична в Україні →
Офіційний сайт Польської Туристичної Організації →


Фотозвіт з заходу: