RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1720

23 липня 2013 року

Регіональна туристична практика

Регіональна туристична практика

Під час проведення регіональної туристичної практики студенти другого курсу кафедри туристичного бізнесу відвідали міста Запоріжжя та Дніпропетровськ.

Запоріжжя — місто незвичайного планування і архітектури. Протягом оглядової екскурсії містом наші студенти дізналися багато цікавого про історію м. Запоріжжя та його околиць. Крім прекрасного архітектурного ансамблю міста, дуже вразив величний красень ДніпроГЕС та острів козаків-запорожців Хортиця — серце Запорізької Січі, батьківщина козацтва. Відвідавши музей-заповідник «Хортиця», студенти яскраво представили собі устрій життя, звичаї та традиції запорожців. Незабутнє враження справила вистава «Бойове мистецтво козаків», під час якої нашим студентам було показано різноманітну зброю та прийоми володіння нею для захисту і нападу. Насамкінець студенти відвідали музей зброї, де представлено зразки озброєння різних країн.

Другим об'єктом для відвідин стало м. Дніпропетровськ. У музеї живопису в с. Галушківка студенти доторкнулися до витоків рідної української культури. Завдяки регіональній туристичній практиці вони дізналися багато нового і цікавого про історію України.


Фотозвіт з заходу: