RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1844

1 липня 2013 року

Випуск магістрів та спеціалістів 2013 року

Випуск магістрів та спеціалістів 2013 року

Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу святкує 14-й випуск економістів-міжнародників та 6-й випуск спеціалістів і магістрів з туризму.

Випускники та викладачі зібралися з самого ранку біля корпусу університету. Усі були одягнені в мантії та конфедератки, грав духовий оркестр. Радісну подію з випускниками розділили їхні батьки та друзі.

Після покладання квітів до пам’ятника засновнику університету В.Н. Каразіну, випускники на чолі з проректорами та деканами під супровід духового оркестру святковою ходою рушили парком імені Т.Г. Шевченка до Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка.

У приміщенні театру з вітальним словом до випускників звернувся ректор, академік В.С. Бакіров: «Сьогоднішня подія є радісною, бо ми випускаємо у доросле життя своїх вихованців, але водночас і сумною, оскільки дуже не хочеться з вами прощатися, та цього й не станеться, бо ми залишаємось разом на все життя. Альма матер не прощається з вами, тепер ми сприймаємо вас уже не як студентів, а як колег». В.С. Бакіров привітав випускників із закінченням університету від імені професорсько-викладацького складу та побажав використати з користю усі знання, отримані у Каразінському університеті.

У рамках святкування у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М.В. Лисенка відбулося урочисте нагородження кращих випускників університету пам'ятними університетськими медалями за успіхи у навчанні, наукові здобутки та активну громадську діяльність. Серед кращих — дві випускниці факультету МЕВ та ТБ Ольга Чичина та Олеся Азаренкова.

Від імені усіх випускників зі словами вдячності університету виступила вихованка біологічного факультету Анастасія Бондарєва: «Сьогодні для усіх нас дуже важливий день — ми отримали вищу освіту, і нам дуже пощастило, що ми є випускниками саме Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, адже диплом нашого університету є показником того, що його власник є освіченою людиною та висококваліфікованим фахівцем, для якого будуть відчинені усі двері. Ми на власному досвіді пересвідчилися, що наш університет по праву вважається одним з кращих в Україні і дає справжню класичну освіту, що наразі є доволі рідкісним явищем».

Після урочистої церемонії відбувся святковий концерт, у ході якого виступили кращі творчі колективи університету та Харкова.

Від імені факультетської спільноти щиро вітаємо випускників факультету МЕВ та ТБ! Зичимо успіхів у житті та на професійній ниві, бажаємо, щоб знання, здобуті у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, стали запорукою вашого щасливого майбутнього.


Фотозвіт з заходу: