RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2225

17 червня 2013 року

Захист магістерських робіт за спеціальністю «Туризмознавство»

Захист магістерських робіт за спеціальністю «Туризмознавство»

13–14 червня 2013 року на кафедрі туристичного бізнесу відбувся захист магістерських робіт за спеціальністю «Туризмознавство».

Комісію із захисту дипломних робіт очолив директор Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Павлович Кузнєцов, також були присутні декан факультету МЕВ та ТБ Вадим Ігоревич Сидоров, завідувач кафедри туристичного бізнесу Анатолій Юрійович Парфіненко та інші члени комісії. На захисті були також присутні викладачі кафедри туристичного бізнесу.

Кафедра славиться своїми традиціями, багаторічним досвідом навчальної, наукової роботи і, звісно ж, випускниками, більшість з яких працює за спеціальністю, у сфері туристичного бізнесу.

Випускники представили роботи на різноманітні теми, показали належний рівень підготовки і знання для їх розкриття. Комісія відзначила якість презентованих робіт, написаних на актуальні теми, які відповідають вимогам часу, розкривають сучасні проблеми вітчизняного і зарубіжного туризмознавства та можуть бути використані на практиці.


Фотозвіт з заходу: