RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2271

28 травня 2013 року

Науково-практична конференція «Традиційна культура в умовах глобалізації: регіональні особливості та розвиток туризму».

Науково-практична конференція «Традиційна культура в умовах глобалізації: регіональні особливості та розвиток туризму».

24–25 травня 2013 року в Харкові відбулася науково-практична конференція «Традиційна культура в умовах глобалізації: регіональні особливості та розвиток туризму».

Двома провідними тематичними напрямками роботи конференції були дослідження регіональних особливостей традиційної культури та використання їх для розвитку туристичної сфери.

Свої доповіді представили науковці та провідні фахівці в галузі традиційної культури, історії, краєзнавства і туризму з різних міст України. У конференції також взяли участь викладачі кафедри туристичного бізнесу доцент А.Ю. Парфіненко та доцент І.С. Посохов.

«Для обласної адміністрації ця науково-практична конференція завжди була знаковою подією. Запропонована тема з року в рік не втрачає своєї актуальності, — зазначив директор Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов. — Процес глобалізації набирає обертів і ставить перед нами нові виклики, насамперед, збереження культурної спадщини регіону. І зараз саме завдяки інтелектуальному і творчому потенціалу харківських вчених на обласному рівні вже створена система збереження нематеріальної культурної спадщини».


Фотозвіт з заходу: