RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1124

22 жовтня 2015 року

Методичний семінар для викладачів та аспірантів

Методичний семінар для викладачів та аспірантів

21 жовтня 2015 року за ініціативою методичної комісії факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу в Каразінському університеті відбувся Методичний семінар для викладачів та аспірантів на тему: «Положення про організацію освітнього процесу в Харківському національному університеті імені В Н. Каразіна: особливості для викладача».

З доповіддю виступила голова методичної комісії, заступник декана з навчальної роботи, к.е.н., доцент кафедри міжнародних економічних відносин Григорова-Беренда Лариса Іванівна.

У рамках заходу викладачі та аспіранти були ознайомлені з оновленою структурою навчально-методичних комплексів дисциплін, особливостями застосування в університеті Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи, методикою, критеріями, шкалою оцінювання знань студентів, вимогами до проведення семестрового підсумкового контролю, особливостями внесення змін до індивідуальних навчальних планів студентів тощо.

Захід, у якому взяли участь викладачі та аспіранти всіх кафедр факультету,проводився з метою підвищення якості навчального процесу та педагогічної майстерності.


Фотозвіт з заходу: