RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 109

29 квітня 2024 року

Тиждень кар'єри: зустріч з Юлією Згурською

Тиждень кар'єри: зустріч з Юлією Згурською

22 квітня 2024 року в рамках Тижня кар'єри за участю кафедри туристичного бізнесу та країнознавства було організовано онлайн-захід. Запрошений спікер – Юлія Згурська, заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради.

З початком широкомасштабної війни Департамент міжнародного співробітництва Харківської міської ради працював нон-стоп. Одним з пріоритетних напрямів стала активізація контактів з містами-побратимами, а також залучення гуманітарної допомоги для підтримки харків’ян. Під час зустрічі пані Юлія неодноразово наголошувала, що наразі туристична дипломатія є новою формою публічної дипломатії, яка сприяє встановленню міжнародних контактів та надає можливість ознайомитися з досягненнями країни у багатьох сферах, а також акцентувала, що вже сьогодні одним з гострих питань є брак фахівців. Тому Департамент міжнародного співробітництва радий вітати каразінців в своїй команді.

Від імені усього Каразінського дякуємо Юлії Згурській за приділений час! Завжди з нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі!