RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 35

29 квітня 2024 року

Тиждень кар'єри: зустріч з Валентиною Холодок і Оленою Чернухою

Тиждень кар'єри: зустріч з Валентиною Холодок і Оленою Чернухою

24 квітня 2024 року в рамках Тижня кар'єри на кафедрі туристичного бізнесу та країнознавства було проведено онлайн-захід «Організація і просування ділового туризму Харківщини: проблеми та перспективи». 

Запрошені гості: Холодок Валентина Дмитрівна – директорка ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» та Чернуха Олена Леонідівна – заступник директора ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму».

Пані Валентина та пані Олена розповіли про головні завдання й напрями діяльності, методичну, організаційну та інформаційну роботу під час війни, проєкт розвитку туристичної галузі Харківщини – «На крок попереду» та про нову ініціативу ХАБ «Доступний простір подорожей». Крім того, спікерки підкреслили, що й сьогодні активно розробляються нові екскурсії, а туристична галузь потребує кваліфікованих фахівців.

Каразінський висловлює щиру вдячність Холодок В.Д. та Чернусі О.Л. за цю зустріч і внесок у підвищення обізнаності майбутніх фахівців з туризму. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю й спільні досягнення у туристичній галузі Харківщини.