RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 38

21 квітня 2024 року

Тиждень факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу

Тиждень факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу

Студентська рада факультету організувала низку онлайн-зустрічей зі спікерами та запустила флешмоб у соцмережах, де студенти й викладачі поділилися яскравими моментами зі свого студентського життя.

9 квітня на запрошення Студентського наукового товариства факультету відбулася зустріч з Микитою Павленком, амбасадором Ягеллонського університету, студентом 2 курсу політології та активним учасником Ради факультету міжнародних студій і політичних наук. Він поділився інсайтами з особистого досвіду про можливості, які пропонуються міжнародникам і міжнародницям, а також – про ефективне планування навчального та особистого часу.

10 квітня у рамках проєкту «The Art of Hospitality» ми зустрілися з досвідченою спікеркою Наталією Мірошник. Керівниця в ресторанній справі з 15-ти річним досвідом, що пройшла шлях від офіціантки до власниці консалтингової компанії. З Наталією ми поспілкувалися про досвід керування та міфи в ресторанній сфері. Її виступ був натхненним та мотивуючим.

11 квітня було присвячено практиці, студенти доєдналися до онлайн-тренінгу «No Stress 3.0», який допоміг опрацювати реальні кейси зі студентського та професійного життя, пов’язані з нашими сферами діяльності. Тут за короткий проміжок часу знайшли дієві шляхи вирішення проблем у цих ситуаціях та налагодили комунікацію з іншими учасниками і попрацювали у командах.

На завершення тижня був загальний кіноперегляд фільму «Тенет» Крістофера Нолана.

Тиждень факультету став можливістю не лише для святкування, а й для поглиблення зв'язків між студентами, викладачами та адміністрацією. Ми пишаємося нашою спільнотою та плануємо ще більше захопливих заходів у майбутньому попри нинішні обставини!