RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 46

26 листопада 2023 року

Проєкт IRTB Management 3.0: чотири зустрічі з експертами

Проєкт IRTB Management 3.0: чотири зустрічі з експертами

Протягом 23 жовтня - 16 листопада 2023 року у рамках проєкту IRTB Management 3.0 відбулися чотири онлайн-зустрічі з експерами:

– Анастасією Подолякою «Бренд стратегія. Маркетинг. Як виділятися бренду на ринку. Створення виграшної концепції для бізнесу або послуг», на якій було розглянуто ключові аспекти брендингу та маркетингу, які допоможуть бізнесу знайти своє унікальне місце на ринку.

– Лесею Мазепою «Event management: як створити івент з нуля та зібрати велику аудиторію, коли тебе ще ніхто не знає?», під час якої розглянули такі питання як: пошук учасників, спікерів та локації, створення привабливих анонсів та деталі організації івенту.

– Максимом Ковалем: «Low-cost marketing: основні підходи та тактика просування», де обговорювали основну логіку low-cost marketing, основні типи рекламних компаній, тактичні звʼязки послуг, менеджмент команди й найбільш вірогідні ризики та їх превентизація.

– Богданом Ференсом: «Як бути натхненником, який змінює країну», в межах якої було розглянуто прогресивне лідерство для молоді, історію та методи створення СД платформи, громадські організації під час війни, життєві кейси з вирішення складних проблем, з якими стикається лідер.

Всі учасники отримали сертифікати про проходження курсу, а також було розіграно Каразінський шопер.