RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 81

9 грудня 2023 року

Вебінар Олексія Юрченка з децентралізованих систем в електронній комерції

Вебінар Олексія Юрченка з децентралізованих систем в електронній комерції

6 грудня 2023 року в межах співпраці зі стейголдерами ОПП «Міжнародна електронна комерція» відбувся четвертий вебінар, присвячений практичним питанням бізнес-аналітики. 

Запрошений лектор Олексій Юрченко, DevOps в компанії Distributed Lab, що спеціалізується на впровадженні технології блокчейн в електронному бізнесі,  виступив з актуальною темою «Децентралізовані системи в електронній комерції». Розглядались основні поняття децентралізованих технологій і блокчейну та їх вплив на  розвиток електронної комерції.

Як зазначив лектор, перевагами децентралізованих систем є відмовостійкість, незалежність від одноосібного контролю, відсутність потреби у довірі третій стороні, вільне використання, незмінність кінцевого стану та формальність протоколів. Олексій поділився додатковими ресурсами та курсами, що допоможуть розібратися в тому, як працює автоматизація в блокчейні та що таке смарт-контракти.

Щиро вдячні лектору та учасниками за плідну дискусію під час Q&A сесії та практичні поради щодо ведення електронного бізнесу.