RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 197

27 жовтня 2023 року

Вебінар бізнес-аналітика міжнародної компанії Оксани Шиян

Вебінар бізнес-аналітика міжнародної компанії Оксани Шиян

25 жовтня 2023 року відбувся третій вебінар від бізнес-аналітика міжнародної компанії Smartbox Group (м. Дублін, Ірландія) Оксани Шиян.

Оксана понад чотири роки працює в дата-аналізі, має ступінь бакалавра Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця за спеціальністю «Міжнародна економіка» та ступінь магістра ХНЕУ та Університету Loin 2 (Франція) за напрямом BI&DataScience. На її рахунку робота в міжнародних компаніях, таких як BPM Conceil (Ліон, Франція), Nix Solutions (Харків).

Спікерка поділилася досвідом роботи та розглянула необхідні навички й інструменти для організації робочого простору бізнес-аналітика, зокрема Excel, DBs Data Warehouse, бази даних MySQL, SQL Server, MongoDB, аналітичні інструменти Adobe Analytics, Google analytics, інструменти візуалізації Power BI, Tableau, Looker та засоби управління повсякденною роботою команди Jira Confluence, Miro, Notion тощо.

Лекторка наголосила, що бізнес-аналітика – це насамперед робота з великими масивами даних, які потребують знать статистики, економіки, спеціальних знань в IT-сфері та потужної мовної підготовки.