RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 293

24 липня 2023 року

Розширюємо можливості для академічної мобільності

Розширюємо можливості для академічної мобільності

Академічна мобільність Еразмус+ є наразі затребуваною серед учасників освітнього процесу, оскільки дозволяє відвідувати університети-партнери в інших країнах, студентам – навчатись до шести місяців, академічній спільноті – проходити стажування та тренування, проводити лекції.

Приємною новиною стала підтримка двох заявок на академічну мобільність КА107 в німецькі університети, що реалізовуватиметься з початку 2024 року. У вересні цього року відбудуться презентації можливостей та умов участі.

Одним з таких партнерів є Педагогічний університет Карлсруе та професор, доктор економіки Клаудія Віпке, з якими тривалий час здійснюється співпраця кафедрою міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи. На факультеті було реалізовано низку спільних заходів впродовж останніх кількох років. На фото - зустріч з Юлією Фрідл, яка є представником Міжнародного офісу університету.

Ще одним партнером факультету МЕВ та ТБ та кафедри МЕК та ГРС є Південновестфальський університет прикладних наук та професор, доктор наук, Евальд Міттельштадт, з якими досі триває реалізація масштабного проєкту "Ukraine digital: ensuring academic success in times of Crisis" (за підтримки Німецької служби академічних обмінів). Договорипро співпрацю з вишем, зокрема, акедемічну мобільність, було підписано ще в січні 2022 року. Очікуємо на подальшу успішну реалізацію програм з академічної мобільності Еразмус+.

Інституційним представником програм на факультеті є Олена Миколенко, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи.