RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 297

24 липня 2023 року

Розвиваємо партнерство з німецькими університетами

Розвиваємо партнерство з німецькими університетами

Педагогічний університет Карлсруе є сталим партнером Каразінського університету і факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу вже декілька років поспіль.

Спільно реалізовано декілька проєктів, успішно проведена міжнародна літня школа, організована мобільність студентів у Берлін у липні 2022 року. Все це за підтримки та сприяння доктора наук, професора економіки та підприємництва Інституту економіки та дидактики Клаудії Віпке.

Для поглиблення співпраці та пошуку нових напрямів кооперації Олена Миколенко, доцентка кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи, у липні відвідала Педагогічний університет Карсруе. Доцентка відвідувала заняття професорів з економіки, мала плідні зустрічі з проректором з питань навчання, викладання та міжнародних відносин, професором, доктором наук Дороті Коль-Дітріх, а також ректором університету, професором, доктором Клаусом Петером Ріппе. 19 липня Олена Миколенко провела лекцію на тему перспектив економічного розвитку та підприємницького середовища в Українін.

Договір про співпрацю було підписано кафедрою міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи ще в січні 2022 року. Очікуємо на подальшу успішну реалізацію наступних проєктів Еразмус+