RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 343

5 липня 2023 року

Урочисте засідання Студентської ради університету: підсумки навчального року

Урочисте засідання Студентської ради університету: підсумки навчального року

28 червня відбулося урочисте засідання Студентської ради університету, в якому взяли участь представники усіх 23 факультетів й інститутів, зокрема й факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Обговорювалася попередня робота та виконані плани за навчальний рік, було озвучено пропозиції та ідеї щодо подальшої діяльності ради та проєктів для студентів університету, а також – урочисто вручені подяки представникам факультетів. Так, подяку від Студентської ради університету отримали: Студентська рада факультету, голова ради Анна Ангеліс та секретар Майли Еюбов.

Протягом року Студентська рада факультету МЕВ та ТБ сприяла активному розвитку проєктів та ініціатив для студентів університету, зокрема пліч-о-пліч працювала зі Студентською радою Каразінського над такими проєктами, як форум Studigital, квартирник у Karazin Student Hall, розповсюдження зборів на потреби військових ЗСУ, а також брала участь у підписанні меморандуму між студентськими об’єднаннями ХНУ ім. В.Н. та ЛНУ ім. І. Франка.

Студактив висловлює щиру вдячність адміністрації факультету та університету за підтримку та довіру.
Попереду – нові звершення та нові успіхи.