RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 208

29 червня 2023 року

Міжнародна літня школа Еразмус+ «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

Міжнародна літня школа Еразмус+ «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

Протягом 19-24 червня 2023 року на факультеті тривала Міжнародна літня школа за проєктом Еразмус+ «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація» (BeSustainAble) за напрямом Жан Моне.

Школа проводилися за підтримки Європейського Союзу та передбачала отримання навичок командобудови, самопрезентації лідерських якостей, міжкультурних комунікацій при роботі над проєктами, спрямованими на вдосконалення наявних бізнес-моделей та використання нових інструментів для перетворення лінійних моделей на сталі.

Особливістю літньої школи є робота з реальними кейсами: учасники в групах розробляли портрет споживача, дизайн майбутньої бізнес-моделі з імплементацією елементів сталості, – таким чином відпрацьовували нові підходи і перевіряли себе в нових контекстах.

Окрім основних виконавців проєкту, координатора Світлани Страпчук та співкоординатора Олени Миколенко, в якості спікерів були запрошені зовнішні експерти, представники ЄС – Анна Кочерова (Німеччина, Південнофестфальськкий університет прикладних наук) та Міхаліс Коніордос (Греція, Університет Західної Аттики).

Слухачі успішно презентували власні ідеї проєктів. Членами журі було визначено команди переможців: перше місце – Юлія Прус, Марина Черненька, Ірина Панова, друге місце – Аліна Машезова, Марина Тимченко, Анастасія Шпіронок. Відзначені команди отримають цінні призи, а учасники школи – заохочувальні подарунки.