RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 149

19 червня 2023 року

Студенти факультету взяли участь в організації тренінгу «Держава і ТИ»

Студенти факультету взяли участь в організації тренінгу «Держава і ТИ»

6-7 травня 2023 року у м. Мукачево з ініціативи Європейської демократичної молодіжної мережі України (EDYN Ukraine) проходив тренінг «Держава і ТИ», участь в організації якого взяли студентки факультету МЕВ та ТБ Юлія Хомин та Марія Завада.

«Держава і ТИ» – це тренінгова програма для української молоді, спрямована на збільшення кількості молодих лідерів та підвищення рівня ефективності участі молоді в політичному житті країни. Тренінг був зосереджений на таких аспектах: громадянська освіта та громадські рухи, політична участь молоді у розвитку держави, адвокаційні навички, лідерство та розширення прав і можливостей, проєктний менеджмент та управління командою, молодіжна політика та робота з молоддю.

Учасники освоїли теоретичний базис, взяли участь в активних обговореннях, зрозуміли, як працюють громадські організації та громадські рухи, що таке політика, яка є різниця між політичними ідеологіями та структурами державних органів влади, а також засвоїли, що таке адвокація і як вона працює, як забезпечувати адвокаційні кампанії, як керувати командою, бути лідером, що таке молодіжна інфраструктура та як вона сприяє роботі з молоддю, взяли участь у розробці власних проєктних пропозицій.

Тренінг був реалізований Європейською демократичною мережею молоді (EDYN Ukraine) за підтримки Національного демократичного інституту (NDI) та Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) в молодіжному хабі AwareZone, створеному за ініціативи EDYN Ukraine.