RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 220

18 квітня 2023 року

"Karazin weekends for schoolstudents": лекція з гостинності та електронної комерції

"Karazin weekends for schoolstudents": лекція з гостинності та електронної комерції

15 квітня 2023 року в рамках "Karazin weekends for schoolstudents" відбулася лекція «Перспективи розвитку індустрії гостинності в Україні у післявоєнний період. Електронна комерція як інноваційний напрям функціонування сучасних підприємств».

Захід вібувся за участю завідувачки кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи доцентки Н.І. Данько, професорсько-викладацького складу кафедри: заступника декана факультету, доцента М.І. Писаревського, доцентки С.І. Страпчук, доцента В.М. Червоного та студентки освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» О. Гладкової.

"Karazin weekends for schoolstudents" – проєкт для учнів середніх та старших класів, у межах якого запланована низка тематичних офлайн-лекцій з різних дисциплін на базі Каразінського. На цих заняттях учні вдосконалять набуті в школі навички, розвинуть критичне мислення та розширять наявну базу навчального матеріалу.

Приємний післясмак залишив по собі майстер-клас з розпису великодніх імбирно-медових пряників! Тож всі присутні отримали приємні смачні сувеніри, які самі ж і оздоблювали!