RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 143

4 квітня 2023 року

Березневі зустрічі проєкту IRTB Expertise

Березневі зустрічі проєкту IRTB Expertise

Минулого місяця було проведено 2 зустрічі у рамках IRTB Expertise – проєкту студентської ради факультету МЕВ та ТБ, який надає здобувачам вищої освіти можливість отримати необхідні знання та навички для успішної професійної діяльності.

Під час зустрічі з Оленою Воробйовою – СЕО at Osnovy Publishing – студенти розібрали 5 executive management cases з її життя й робочого процесу, вирішували кейси всією аудиторією, подеколи дискутували. Такі вправи дають не лише корисні навички з менеджменту, а й уміння вирішувати проблемні ситуації в подальшій професійній діяльності.

Спікеркою другої зустрічі стала Тата Козирєва – психолог, керуючий партнер освітньої компанії Eruditus, дипломований коуч, профорієнтолог (ICF, Case Western Reserve University, USA), а також випускниця факультету МЕВ та ТБ.

Тата розповіла про Eruditus, діяльність компанії під час війни, умови участі в програмах обміну. Учасники обговорили міфи та реальність освіти за кордоном, лекторка як мотиваційний оратор дала кілька порад студентам щодо досягнення мети, саморозвитку, обрання професії мрії тощо. Також відбулася жвава Q&A сесія.