RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 155

13 березня 2023 року

Л. Григорова-Беренда та М.Шуба долучилися до публічної дискусії щодо угоди про вільну торгівлю між Україною та Індонезією

Л. Григорова-Беренда та М.Шуба долучилися до публічної дискусії щодо угоди про вільну торгівлю між Україною та Індонезією

10 березня 2023 року доценти кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова Лариса Григорова-Беренда та Марина Шуба долучились до публічної онлайн-дискусії «Потенціал укладання угоди про вільну торгівлю з Індонезією»

Захід проводився громадською організацією «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У дискусії взяли участь директор департаменту торговельних угод та розвитку експорту Міністерства економіки України, заступниця керівниці програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та інші експерти й науковці.

Україна продовжує активну торговельну політику, незважаючи на загрози та виклики, пов’язані з повномасштабною війною. Індонезія є однією з країн, з якими Україна веде активні консультації щодо укладання угоди про вільну торгівлі (УВТ).

Під час дискусії Вероніка Мовчан, директор з наукової роботи ІЕД, презентувала результати аналізу торговельних бар’єрів між Україною й Індонезією та моделювання наслідків укладення УВТ з Індонезією з використанням прикладної моделі загальної рівноваги для України, що спонукає представників українського бізнесу до відкриття нових ринків на глобальному Півдні.