RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 443

30 січня 2023 року

Співпраця з Віденським університетом економіки та бізнесу: підсумки семестрової програми

Співпраця з Віденським університетом економіки та бізнесу: підсумки семестрової програми

Кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю з Віденським університетом економіки та бізнесу, в рамках якої студенти навчались в австрійському закладі освіти за програмою академічної мобільності.

Студенти освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» та «Міжнародні економічні відносини»: Рева А.С., Бистрова В.В., Петровець С.С., Кравченко О.А., Кобець В.Р. навчались на програмі «Бізнес, економіка та соціальні науки» протягом зимового семестру, вивчали різноманітні дисципліни англійською мовою: Entrepreneurship Camp: Learn How to Start Your Own Business!, Personal Selling and Sales Management in the Global Context, International Business Consulting Project with Procter and Gamble (P&G), Humanitarian Logistics, MarketingManagement тощо.

Всі здобувачі здобули державну стипендію від австрійського уряду та отримали можливість разом з новими двома учасниками мобільності продовжити навчання у наступному семестрі.

Вітаємо студентів і бажаємо успіхів. Сподіваємось на подальшу співпрацю з університетом-партнером!

Координаторами програми на факультеті є Данько Н.І. та Миколенко О.П. (кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи).


Відгуки учасників:

«Кожен день в університеті – це невеличка пригода, він розділив зі мною всі труднощі і радості, дав мені безмежну кількість життєвого досвіду та познайомив з великою кількістю нових людей з різних куточків світу. Для того, щоб заспокоїтись чи прийняти важливе рішення, достатньо було пройтися кампусом, звернути до Пратеру чи просто посідити з чаєм та терасі…Петровець Софія»

«Навчання у Відні мені дуже подобається. В університеті акцент здійснюється на спілкуванні, обміні досвідом. Заняття проходять так: теорія, практичне завдання в групах, робота над проєктом. Дисципліни студенти обирають в своїй більшості, головне накопичити необхідну кількість кредитів. Багато курсів завершується захистом проєкту. Дуже важливим є відвідування. Якщо ти пропускаєш 1 заняття без поважної причини, можуть взагалі не зарахувати курс. А ще Відень – це цікава архітектура, велика кількість театрів, музеїв…Кравченко Олександра»

«Моє навчання у Відні – це цікаві предмети, нові знайомства та культурна інтеграція. Кожний предмет став для мене одночасно і можливістю, і викликом, адже підхід до навчання відрізняється від мого досвіду. Кількість групових проєктів, презентацій, аналізів роблять обрані дисципліни орієнтованими на реальне життя та роботу. Протягом семестру я подорожувала. Я дуже рада, що маю такий досвід навчання…Рева Анна»

«Моє навчання за обміном у WU стало найкращим досвідом міжкультурного спілкування. Активно приймала участь у його житті, відвідувала екскурсії та заходи, порівнювала з рідним університетом. Варто зазначити, що кожна дисципліна у WUнаправлена на практичне використання. Я змогла реалізувати спільний проєкт «Meet & Discover» студентської ради МЕВ та ТБ та студентів WU, що стало вдалим початком онлайн-обміну…Кобець Владислава»