RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 206

29 грудня 2022 року

Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Зустріч зі стейкхолдерами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 грудня 2022 року представники кафедри МЕК та ГРС зустрілись з представниками галузі та академічної спільноти щодо обговорення проєктів освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти.

Метою зустрічі зі стейкхолдерами було оновлення змісту освітніх програм, вдосконалення процесів на етапі їх реалізації.

Учасниками круглого столу стали фахівці-практики, представники експертногота бізнес середовища, здобувачі освітніх програм, науково-педагогічні працівники кафедри. Зокрема, в обговоренні взяли участь:

  • Наталія Вілінська, засновниця та власниця школи ресторанного бізнесу «Mr.BAR School», членкиня правління Асоціації сомельє України, членкиня Асоціації сомельє Латвії, членкиня Всеукраїнської асоціації барменів, тренінг-менеджерка із сервісу при президентові Узбекистану,
  • Богдана Пилипюк, директорка ТОВ «Альта Гурме Групп Харків» регіонального представництва «Кофе Illy», шеф-бариста, викладачка в «Al.Cuisine School»;
  • Валентина Сердюк, керуюча ресторану «Шато» у Харкові, випускниця 2022 року ОП «Готельно-ресторанна справа»,
  • доцент Наталя Данько, завідувачка кафедри МЕК та ГРС, гарант ОП «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня;
  • доцент Олена Миколенко, гарант ОП «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня;
  • доцент Світлана Страпчук;
  • професор Наталія Гревцева;
  • доцент Дмитро Горєлков;
  • доцент кафедри МЕК та ГРС Тетяна Парфіненко;
  • Роман Пилипенко, здобувач ОП «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня.

Пропозиції стосувались мовної підготовки, надання можливостей здобувачам вивчати другу та третю іноземну мову, що є запорукою успіху в сфері гостинності, активізувати студентську мобільність за кордон для вивчення особливостей індустрії гостинності в різних країнах. Також були пропозиції щодо психологічної підготовки студентів. Всі рекомендації були розглянуті на засіданні кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи.

Яндекс.Метрика