RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 227

3 листопада 2022 року

Конференція «Стратегічні напрями зовнішньої політики Європейського Союзу»

Конференція «Стратегічні напрями зовнішньої політики Європейського Союзу»

28 жовтня у дистанційному форматі на платформі Zoom відбулась конференція «Стратегічні напрями зовнішньої політики Європейського Союзу», організована кафедрою міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки.

«Цей захід з впевненістю можна назвати традиційним, адже він проводиться вже четвертий рік поспіль», – звернувся до учасників декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Валерій Рєзніков. З вітальним словом також виступила почесний гість – доцент Людмила Новікова, яка стояла у витоків цієї конференції і кафедри міжнародних відносин міжнародної інформації та безпеки.

У межах заходу було проведено чотири секції:

  • Європейський Союз та російська воєнна агресія проти України (модератор – доцент Дмитро Ченчик);
  • Інформаційна та безпекова політика ЄС» (модератор – професор Віталій Солових);
  • Зовнішня політика сусідства Європейського Союзу (модератор – доцент Сергій Здоровко);
  • Національні зовнішні політики держав-членів ЄС: від національних інтересів до спільних цінностей (модератор – доцент Дмитро Миколенко).

Конференція пройшла у форматі наукових дискусій, у якій взяли активну участь не лише науковці, викладачі, докторанти, здобувачі вищої освіти Харківщини, але й викладачі інших українських вишів, зокрема Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет», Національного університету «Чернігівська політехніка», Науково-дослідного інституту фінансової політики Державного податкового університету та Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Дякуємо колегам за плідну співпрацю!

Примітка контент-менеджера до скріншота: українська незламніть – без світла, але з наукою і освітою.