RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 792

22 серпня 2022 року

ОП «Міжнародна електронна комерція» – переможець міжнародного гранту від DAAD

ОП «Міжнародна електронна комерція» – переможець міжнародного гранту від DAAD

Каразінський університет та Fachhochschule Südwestfalen (University of Applied Science, Німеччина) отримали міжнародний грант від DAAD “Ukrainedigital: Ensuring academic success in time sofcrisis”.

Грант спрямований на спільну реалізацію освітніх програм «Міжнародна електронна комерція» (Каразінський університет) та Бізнес-адміністрування (University of Applied Science).

За програмою передбачено створення онлайн-курсів 9-ма українськими викладачами/дослідниками у співпраці з німецькими професорами, за їх консультаційної підтримки та наданих матеріалів. Всі викладачі отримають фінансову винагороду та проходитимуть безкоштовно навчання з покриттям всіх витрат у Німеччині протягом тижня.

Крім того, студенти впродовж шести місяців будуть отримувати стипендію по 100 євро та вивчатимуть розроблені курси англійською мовою.

Онлайн-курси є основою для запровадження спільної програми подвійних дипломів з німецьким партнером з наступного навчального року за програмою «Міжнародна електронна комерція» (Каразінський університет) та Бізнес-адміністрування (Fachhochschule Südwestfalen (University of Applied Sciences)).

Координатори проєкту – доценти кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи О.М. Миколенко та С.І. Страпчук.