RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 446

2 червня 2022 року

Конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

Конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

31 травня на факультеті МЕВ та ТБ у дистанційному форматі відбулася Всеукраїнська студентська конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

Захід, організований кафедрою міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи, відкрив декан факультету В.В. Рєзніков.

У конференції взяли участь понад 30 учасників, які представили дослідження на різноманітні теми з маркетингу, менеджменту, технології виробництва в готельно-ресторанному бізнесі та електронній комерції. Студенти обговорили навички та знання, наразі визначені міжнародними компаніями як топ-skills та надають випускникам конкурентні переваги.

Всього працювали 3 секції:

  • Сучасні напрями розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні;
  • Перспективи розвитку міжнародної електронної комерції;
  • Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасність та погляд у майбутнє.

За результатами презентацій було відзначено найкращі доповіді: Гущіної Інни (Державний біотехнологічний університет), Семіволоса Артема (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна), Романюк Людмили (Державний біотехнологічний університет). Особливої уваги заслуговує доповідь Реви Анни, студентки першого курсу ОП «Готельно-ресторанна спрва». Всі учасники отримують сертифікати.

Захід проходив за підтримки проєкту Модуль Жана Моне «Інфраструктура, яка об’єднала Європу: історія, сучасність та погляд у майбутнє».

Програма конференції, PDF