16 липня 2021 року
З 22 червня по 15 липня 2021 року студенти 3 курсу ОП «Готельно-рестораннасправа» пройшли стажування у навчальному центрі Богдани Пилип’юк, регіонального представника «Кава Illy».
Розглядалися питання проєктування та техніко-економічного обґрунтування відкриття закладу ресторанного господарства у сучасних умовах. Здобувачі ознайомились з професійними таємницями та відпрацювали на практиці пошук ефективних рішень щодо планування асортименту, вибудови технологічних процесів та процесів обслуговування, визначення переліку необхідного обладнання та приміщень, планування сервісу й атмосфери кав’ярні. Також розглядалися питання планування фінансів та реклами, управління якістю і дотримання стандартів санітарних, технологічних і будівельних.
Результатом стажування кожного учасника став розроблений власноруч бізнес-проект своєї кав’ярні.